Produs natural fabricat din lemn pur 100% ecologic

Societatea ECOWOOD este dedicata pentru a produce combustibil alternativ din lemn, realizate din deşeuri uscate de lemn. Brichetele si peletii sunt o alternativă convenabilă lemnelor de foc tradiţionale, deoarece acestea sunt curate deci ele pot fi depozitate în interiorul casei. ECOWOOD are parteneriate cu producători de produse din lemn şi oferă oportunităţi pentru a maximiza potenţialul materialor brut ale acestora.

În timpul anilor am construit o relație de afaceri strânsă cu clienții noștri, care sunt foarte mulțumiți de serviciile noastre coerente și de calitatea mărfii , care sunt testate și certificate conform normelor DIN PLUS Germania. Suntem cunoscuți pentru fiabilitatea livrărilor noastre, profesionalismul și promtitudinea pe care am demonstrat-o de-a lungul anilor.

Compania noastră este printre cei mai mari exportatori de combustibil solid din România și Ungaria, cu o capacitate de livrare de mai mult de 140.000 tone de brichete din lemn în diferite forme, 65.000 tone de peleți și mai mult de 18.000 paleți lemn de foc și cu o capacitate de stocare permanentă a mai mult de 15.000 de paleți .Toate acestea făcându-ne un furnizor de încredere și cu o fiabilitate maximă în livrarea produselor pe parcursul întregului an.

Noi clienți care sunt interesați în construirea unei relații de afaceri cu noi sunt întotdeauna bineveniți. Trimiteți-ne prin e-mail sau fax o cerere și vă vom trimite în cel mai scurt timp o ofertă.