Rólunk

TÁRSASÁGUNK

Az ECO WOOD 2007-től exportál fa tüzelőanyagokat. A fő székhely Biharszentjánoson (Sântion), Románia nyugati részén, a magyarországi Ártánd határátkelőhely közvetlen közelében található. A fő székhelyen az ECO WOOD több mint 22.500 m²-es tárolási kapacitással rendelkezik. A nagy tárhelynek köszönhetően a szállítások egész évben biztosítottak.

SZÁLLÍTÁSI KAPACITÁS

Az évek folyamán az ECO WOOD bebizonyította, hogy hangsúlyt fektet a biztonságos, megbízható és azonnali kiszállításra. Mint a Románia – Magyarország térségének egyik legnagyobb fa tüzelőanyag exportőre, évente az alábbi szállítási kapacitások állnak rendelkezésre:

  • 65.000 tonna különböző formájú fabrikett
  • 25.000 tonna fapellet

FENNTARTHATÓSÁG

Az ECO WOOD termékek egy alternatív megoldást képeznek a környezetbarát fűtésre. A mi tüzelőanyagaink a faipari megmunkálásokból származó préselt fűrészporból készülnek. Az ECO WOOD tüzelőanyagainak segítségével a fűtés gazdaságos, környezetbarát és a CO2-kibocsátás csökkentése által környezetvédő. A grill- és kandallógyújtók esetében ellenőrzött forrásból származó faanyag (FSC® (FSC® C151612)) és természetes forrásból származó gyanta kerül felhasználásra.