Impresszum

SC ECO WOOD SRL
Biharszentjános (Sântion), nr. 682. szám
Irányítószám 417078 Sântion
BIHAR, ROMÁNIA

Képviselő:
Michael Thölken
Jörn Seuren

Kapcsolattartás:
Telefon: +40-359-454-666
Telefax: +40-259-437-666
E-mail: info@ecowood.ro

Bejegyzés:
Cégbírósági bejegyzés.

Cégbíróság:
BIHARI Bíróság melletti Ipari Kamara

Cégjegyzékszám:
J05/2422/2006

Adóazonosító szám:
Áfa-azonosító szám az ÁFA-törvény §27-e értelmében: RO 19222725

Az RStV §55, 2. bek. értelmében a tartalomért felelős személy:
Michael Thölken
SC ECO WOOD SRL
Biharszentjános (Sântion), nr. 682. szám
Irányítószám 417078 Sântion
BIHAR, ROMÁNIA

Jogviták rendezése:
Az Európai Bizottság a vitás kérdések on-line (SOL) történő rendezésére az alábbi platformot működteti: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
E-mail címünk fentebb található, az Impresszum alatt. Nem vagyunk hajlandoak, sem kötelesek valamely Fogyasztói Békéltető Testület előtt lefolytatott vitarendezési eljárásban részt venni.

Tartalmi felelősségvállalás:
Szolgáltatóként a TMG (Telemédia törvény) 7 §, 1. bekezdése szerint saját tartalmainkért, melyek jelen oldalakon megtalálhatók, az általános törvényi előírásoknak megfelelően vállalunk felelősséget. A TMG 8-10 §§-ai alapján szolgáltatóként azonban nem vagyunk felelősek az átadott vagy mentett külső információk felügyeletére, vagy azon körülmények kutatására, melyek jogellenes tevékenységre utalnának.

Kötelezettségünk az általános törvények szerint az érintett információk eltávolítására vagy használatuk megszüntetésére a fentiek által nem érintett. Az erre vonatkozó felelősség azonban csak azután lép érvénybe, miután a konkrét jogsértésről tudomást szereztünk. Ezen jogsértések ismertté válása esetén az adott tartalmakat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a linkekért:
Kínálatunk linkeket is tartalmaz külső felek weboldalaira, mely tartalmakra nincs befolyásunk. Ezért ezen külső tartalmakért nem is vállalunk felelősséget. A hivatkozott oldalak tartalmaiért kizárólag az adott szolgáltató vagy üzemeltető felel. A hivatkozott oldalakat a hivatkozás időpontjában ellenőriztük esetleges jogsértésekre vonatkozóan. Jogellenes tartalmak ezen időpontban nem voltak felismerhetők.

A hivatkozott oldalak tartalmi ellenőrzése jogsértésre való konkrét gyanú fennállása nélkül nem várható el. A jogsértések ismertté válása után az ehhez hasonló linkeket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői jog:
Az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmakra és művekre vonatkozóan, melyek jelen oldalakon keresztül is elérhetők, a német szerzői jog rendelkezései vonatkoznak. Ezek sokszorosítása, szerkesztése, terjesztése és bármely értékesítése a szerzői jog határain túl kizárólag a szerző, ill. a jogtulajdonos előzetes írásos engedélyével lehetséges. Jelen oldalak letöltése kizárólag magáncélra engedélyezett, kereskedelmi célokra nem.

Amennyiben a jelen oldalakon lévő tartalmakat nem az üzemeltető hozta létre, a külső felek szerzői joga betartásra kerül. Ezen külső jogtulajdonosi tartalmak megfelelően jelölésre kerülnek. Amennyiben jogsértésekre lesz figyelmes, kérjük megfelelő felhívás küldését. Jogsértések ismertté válása esetén az érintett tartalmakat azonnal töröljük