DESPRE NOI

SOCIETATEA

ECO WOOD exportă combustibil solid începând din 2007. Sediul principal se află în Sântion, partea de vest a României, în imediata apropiere a frontierei cu Ungaria la punctul de trecere din Ártánd. La sediul principal, ECO WOOD dispune de o suprafață de depozitare de peste 22.500 m². Având în vedere capacitatea mare de depozitare, este garantată siguranța livrării pe parcursul întregului an.

CAPACITATE DE LIVRARE

Pe parcursul anilor, ECO WOOD a dat dovadă de siguranță, seriozitate și livrări prompte. Fiind unul dintre cei mai mari exportatori de combustibili solizi din regiunea România – Ungaria, sunt disponibile anual următoarele capacități:

  • 65.000 tone de brichete din lemn în diferite forme
  • 25.000 tone de peleți din lemn

SUSTENABILITATE

Produsele ECO WOOD reprezintă soluția alternativă pentru încălzirea ecologică. Combustibilii noștri sunt prelucraţi din rumeguşul presat care provine din industria prelucrării lemnului. Cu ajutorul combustibililor ECO WOOD, încălzirea se face în mod economic, ecologic, protejând mediul înconjurător prin reducerea emisiilor de CO2. Aprinzătoarele pentru grătare și șeminee se bazează pe materiale lemnoase provenite din resurse controlate (FSC® (FSC® C151612)) și ceară din surse naturale.