Impressum

SC ECO WOOD SRL
Sântion nr. 682
Cod poştal 417078 Sântion
BIHOR, ROMÂNIA

Reprezentată de:
Michael Thölken
Jörn Seuren

Contact:
Telefon: +40-359-454-666
Telefax: +40-259-437-666
E-mail: info@ecowood.ro

Înregistrare:
Înregistrat la Oficiul Registrului Comerțului.

Instanța de înregistrare: Judecătoria BIHOR ORC

Număr de înregistrare: J05/2422/2006

Cod fiscal:
Număr de identificare în scopuri TVA conform §27 din Codul Fiscal:
RO 19222725

Persoană responsabilă pentru conținut conform §55 alin. 2 RStV:
Michael Thölken
SC ECO WOOD SRL
Sântion nr. 682
Cod poştal 417078 Sântion
BIHOR, ROMÂNIA

Soluționarea litigiilor:
Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă pentru soluționarea on-line a litigiilor (SOL): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Adresa noastră de e-mail este disponibilă mai sus, la informații legale.
Noi nu suntem dispuși sau obligați să participăm la procedura de soluționare a litigiilor în fața unei Comisii de Arbitraj.

Răspunderea pentru conținut:
În calitate de furnizor de servicii, în conformitate cu §7 alin. 1 TMG (Legea mediatizării la distanță) suntem responsabili, în conformitate cu legile generale, pentru conținuturile proprii ale acestor pagini. Totuși, în conformitate cu §§8 până 10 din TMG, în calitate de furnizori de servicii, nu suntem obligați să supraveghem sau, după caz, să cercetăm informațiile străine transmise sau salvate, suspecte de a fi ilegale. Obligațiile prescrise de legile generale privind ștergerea sau interzicerea utilizării informațiilor rămân valabile. O răspundere în acest sens este, însă, posibilă numai din momentul luării la cunoștință a unei încălcări concrete a legii. În momentul recunoașterii unor încălcări corespunzătoare a legilor vom îndepărta fără întârziere aceste conținuturi.

Răspunderea pentru link-uri:
Oferta noastră conține link-uri către pagini externe de internet ale terților, asupra conținutului cărora nu avem nicio influență. De aceea, nici nu putem prelua nicio răspundere pentru aceste conținuturi străine. Pentru aceste conținuturi inserate răspunderea o poartă întotdeauna prestatorul sau operatorul respectiv. Link-urile inserate au fost verificate în momentul inserării lor cu privire la încălcări ale legislației. La momentul înserării nu au fost găsite conținuturi care să contravină legii. Fără indicii concrete privind o încălcare a legii nu este, însă, posibil un control permanent al conținuturilor paginilor înserate. În cazul luării la cunoștință a unei încălcări a legii, vom îndepărta de îndată asemenea link-uri.

Drepturile de autor

Conținuturile și lucrările de pe aceste pagini, realizate de operatorul paginii, se supun legii germane privind dreptul de autor. Multiplicarea, prelucrarea, distribuirea și orice mod de valorificare în afara limitelor prevăzute de legea dreptului de autor necesită aprobarea scrisă a autorului, respectiv a realizatorului. Descărcările și copierile acestor pagini sunt permise numai în scop privat și nu comercial. Dacă conținuturile de pe aceste pagini nu au fost realizate de operator, vor fi respectate drepturile de autor ale terților. Conținuturile terților vor fi marcate ca atare. Dacă observați, totuși, o încălcare dreptului de autor, vă rugăm să ne comunicați acest lucru. La momentul luării la cunoștință a unei încălcări a legii vom îndepărta de îndată asemenea conținuturi.